Matematik

Trigometri vilkårlig trekant

25. september 2010 af ahmadelkassem (Slettet) - Niveau: B-niveau

 hej nu sidder jeg fast igen og håber der er nogen der ude der kan hjælpe mig.

nu har jeg tegnet et skitse af opgaven på en vedhæftede, også spørgsmålet.

jeg har prøvet at bruge formler for vilkårlig trekant men det er altid to af formlerne der er ukendt.

men her er formlerne måske kan i forstår dem bedre end jeg gøre

cosinus relationer

c^2=a^2+b^2-2ab * cos C

cos C= a^2+b^2-c^2/2ab

sinusrelation

a/sinA = b/sinB= c/sinC

sinA/a=sinB/b=sinC/c

på forhånd tak 

Vedhæftet fil: Opgave 4.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2010 af mette48 (Slettet)

Den opgave har jeg set løsningen på i går. Brug søgefunktionen øverst på denne side


Svar #2
25. september 2010 af ahmadelkassem (Slettet)

 når okay, men kan du måske ikke give mig et link? fordi jeg ikke kan finde den....


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2010 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2010 af mette48 (Slettet)

mathon har allerede fundet det til dig, kan jeg se.

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=893721


Skriv et svar til: Trigometri vilkårlig trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.