Matematik

opgave

26. september 2010 af SashaH (Slettet)

Bestem den sammenhæng, der er mellem tallene a og c, når andengradsligningen
ax^2+2x+c=0

har netop en løsning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2010 af NejIkkeIgen (Slettet)

jeg har lavt opgaven sådan

d=2^2-4*a*c=0

4-4*a*c=0

1-a*c=0

a*c=1


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2010 af NejIkkeIgen (Slettet)

ved ikke om det er rigtigt .. har ikke fået afl. tilbage endnu :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er rigtigt. Hvis der skal være netop een løsning, skal a og c være omvendt proportionale med konstant 1,


Skriv et svar til: opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.