Matematik

Vurdér følgende grænseværdi...........

27. september 2010 af havsten (Slettet) - Niveau: B-niveau

lim((2x+4)/x) når x går mod 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2010 af Erik Morsing (Slettet)

tegn funktionen, du ser, at det kan skrives 2x/x +4/x = 2 + 4/x. Når x går mod uendelig (sæt for eksempel x = 1/1000, hvad bliver så det 2. led? Og spiller det første led nogen rolle? Eller se en graf af funktionen y=1/x, den står i din bog.


Svar #2
27. september 2010 af havsten (Slettet)

Tak for svaret


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2010 af Erik Morsing (Slettet)

jeg mente selvfølgelig, når x går mod 0


Skriv et svar til: Vurdér følgende grænseværdi...........

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.