Matematik

vinkelberegning - rigtigt??

28. september 2010 af averoma24 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej jeg er i tvivl om mit resultat er rigtigt..

spørgsmålet er

Bestem lABl når h_b=4

(jeg har tidligere udregnet vinkel A = 36.3)

sinA=h/36.3

sinA=4/36.3

sinA= 6.75

er der mere til resultatet end dette eller er den så simpel? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det er forkert at ende med sin(A) = 6,75 . Det er |AB|, der er 6.75 .

Der gælder

sin(A) = hb/|AB| , så

|AB| = hb/sin(A) = 4/sin(36,3º) = 6,7566


Svar #2
28. september 2010 af averoma24 (Slettet)

okay tak for det :)


Svar #3
28. september 2010 af averoma24 (Slettet)

okay tak for det :)


Skriv et svar til: vinkelberegning - rigtigt??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.