Matematik

ligning

28. september 2010 af Skønnetøs (Slettet)

hjælp :)

Allan, Bent, Curt og Dan tager en taxa hjem og stiger af i den nævnte rækkefølge. Da de ikke kører lige langt, enes de om, at Bent skal betale 10 kr. mere end Allan, at Curt skal betale 10 kr. mere end Bent, og at Dan skal betale 10 kr. mere end Curt. Regningen lød på 500 kr. Hvor meget betalte den enkelte?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2010 af bolani (Slettet)

Allan betalte 110,-

så passer det vist med resten :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2010 af Anxyous (Slettet)

 A + B + C + D = 500

A + 30 = D

A + 20 = C

A + 10 = B


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2010 af NikolaiHP (Slettet)

 30+20+10 = 60

500-60 = 440

440/4 = 110

Allan betaler 110 kr

Bent betaler 120 kr

Curt betaler 130 kr 

Dan betaler 140 kr


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.