Matematik

Grafisk løsning ud fra en afbildet graf.

03. oktober 2010 af Uncooked176 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået den her opgave (1.023), hvor jeg får en graf afbildet  og derudfra skal jeg løse ligningen f'(x)=0 og begrunde mit svar grafisk. Jeg er i tvivl om hvordan jeg løser en sådan opgave grafisk? Opgaven er vedhæftet og hedder som sagt opgave 1.023.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2010 af peter lind

Grafen er ikke vedhæftet. Hvis f'(x) = 0 er der enten maksimum, minimum eller vendetangent


Svar #2
03. oktober 2010 af Uncooked176 (Slettet)

Her kom den så :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2010 af peter lind

I det tilfælde er det den x-værdi hvor der er minimum.


Svar #4
03. oktober 2010 af Uncooked176 (Slettet)

Kan du forklare hvorfor? Jeg forstår det ikke helt .


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2010 af peter lind

Når du har fået denne opgave må du også have fået at vide at man finder ekstremaer ved at løse ligningen f'(x) = 0.


Skriv et svar til: Grafisk løsning ud fra en afbildet graf.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.