Fysik
acceleration = hastighed ?
er det, det samme ?
Svar #1
04. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)
Nej, accelerationen er ændringen i hastigheden pr tid.
Svar #2
04. oktober 2010 af 215 (Slettet)
betyder det at denne opgave er forkert..
Svar #3
04. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)
#2
Du bruger en korrekt fremgangsmåde til at finde accelerationen, med du ender med at give svaret som en hastighed, hvilket ikke er korrekt. Forskellen mellem to hastigheder er igen en hastighed, der så divideres med en tid, hvorved resultatet er en acceleration i enheden m/s2 .
Svar #7
04. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)
Du skal give resultatet med korrekte enheder og lade være med at kalde det en hastighed, når det nu er en acceleration, du finder. Accelerationen er jo hældningen til den første lineære del af v(t) grafen.
Svar #8
04. oktober 2010 af 215 (Slettet)
ja.. lave en linefunktion v = a0*t+v0, og derefter finde v(14) ?..
Svar #9
04. oktober 2010 af 215 (Slettet)
Jeg forstår ikke hvordan man kan ved at beregne arealet under grafen, kan finde ud af hvad strækningen er ?
Svar #10
04. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)
#8
Du skal bestemme konstanten a0 . Dette er accelerationen over den første del af grafen.
#9
Da v(t) = s'(t) kan man finde s(t) som
s(t) = 0∫t v(τ) dτ , dvs strækningen findes som arealet under hastighedskurven.
Skriv et svar til: acceleration = hastighed ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
