Matematik

ligning

05. oktober 2010 af mathise (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej

er der nogle der vil hjælpe mig med en ligning og at opstille en grundmængde(værdi)

jeg har sådanset et bud på resultater men er slet ikke sikker


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2010 af NejTilSvampe

 skriv det i den her tråd.


Svar #2
05. oktober 2010 af mathise (Slettet)

13c -8a =15 c - 4a

13c-8a+4a =15c-4a+4a

13c-4a=15c

13c-4a-13c=15c-13c

-4a=2c


Svar #3
05. oktober 2010 af mathise (Slettet)

og så tænkte jeg på hvad hvis jeg i en ligning for resultatet 2 y = 9 ?????

kan man så godt sige at Y er 4,5 eller må man ikke bruge kommatal ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Man kan udmærket skrive y = 9/2 = 4,5 .


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.