Matematik

Find x

07. oktober 2010 af mig62 (Slettet) - Niveau: C-niveau

x opløftet i 3 potens = 8????????????????


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2010 af mathon

           23 = 8


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2010 af chr42 (Slettet)

Tag den tredje rod og du har x.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2010 af Ssssssssssssss (Slettet)

mit bedte bud er 16


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. oktober 2010 af chr42 (Slettet)

Nej, Sssssssssss. Hvis du ganger 16 med sig selv tre gange får du

163=4096


Skriv et svar til: Find x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.