Matematik

Hjælp til Matematik :)

11. oktober 2010 af Talihak (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 'Anne, Bo og Carsten skal dele 440 Kr. sådan at Bo får halvt så meget som Anne, og Carsten får 10 Kr, mindre end Anne og Bo tilsammen.'

Jaah det er simpel 8. klasses matematik men når man ikk fatter det så fatter man det ikk xD :) Hjælp tak :D

Oh Btw. Det er Problemregning i:


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

Anne                    2x

Bo                         x

Carsten                (2x+x)-10

ialt                   2x+x+(2x+x-10)=440


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2010 af mathon

                        Anne          Bo         Carsten              i alt

                         2x               x             2x + x -10          440

                         2x               x               3x-10               440

ligning
                         2x  +  x  +  3x-10  =  440

                               6x - 10 = 440

                                6x = 450

                                x = 220/3 ≈ 73,33

                           Anne                Bo                Carsten
                        2·73,33            73,33          3·73,33 - 10
 


Skriv et svar til: Hjælp til Matematik :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.