Matematik

Hjælp til matematik! Fast plz!

13. oktober 2010 af sembrik (Slettet) - Niveau: 8. klasse

  Hej. Har nogle regnestykker jeg gerne ville have hjælp og svar på!!!

1st.

y = 16 * 60 * 60 : 75 * x y er antal passagere

x er antal timer.

Spørgsmål 1. Vis, at ligningen i rammen kan reducres til: y = 768 * x.

I højsæsonen er der åbent fra kl. 10.30 til kl.19.45

Hvor mange passagere kan der højst køre med toget i købet af en dag?

2st. Hvordan regner man i kurser?

3st Hvor mange procent er det her steget fra 316000 til 352000?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Ja, udregn selv 16·60·60/75 .


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. oktober 2010 af narmi (Slettet)

Hej sembrik

det første spørgsmål er jo rimelig simpelt. y=(16*60*60)/75 * x så får du y = 768 * x

i forhold til hvor mange passagere der højst kan komme med toget så skal du se på hvor mange timer de har åbent.

fra 10,30-19,45 er der ?? antal timer. så sætter du det ind på x's plads i y = 768 * x og du får max antal på en dag.

til nr 3.: så tager du ((352000-316000)/316000) * 100

håber det kan bruges


Skriv et svar til: Hjælp til matematik! Fast plz!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.