Matematik

en opgave

14. oktober 2010 af nonoo (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej..kan i hjælp mig med at løse denne ligning..

100=67*1,026x


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Isoler

1,026x = 100/67 , og tag log på begge sider

x·log(1,026) = log(100/67) ,

x = log(100/67)/log(1,026)


Skriv et svar til: en opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.