Matematik

løs ligning -3x=8(x+x)+3

16. oktober 2010 af drilicool (Slettet) - Niveau: C-niveau

er der nogen der kan løse denne ligning -3x=8(x+x)+3 HJÆÆÆÆLP:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. oktober 2010 af mathon

                                                 -3x = 16x + 3


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. oktober 2010 af David E (Slettet)

Og videre..

-3 = 16x + 3x   ⇔  

-3 = 19x   ⇔  

x = - 3/19


Svar #3
18. oktober 2010 af drilicool (Slettet)

men x-3/19 giver det her -0.1578


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. oktober 2010 af gigaultranoob (Slettet)

Hvad er problemet? David har da løst opgaven rigtigt nok!


Skriv et svar til: løs ligning -3x=8(x+x)+3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.