Matematik

Løs ligningssystemet:

22. oktober 2010 af Isaac,Suubi (Slettet) - Niveau: B-niveau

2x + 3y = -1 og 11x - 27 y = 22


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2010 af Duffy

Isolér x i den ene og indsæt det i den anden...


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2010 af lucillepostej (Slettet)

 Er du sikker på, at du har skrevet opgaven korrekt op?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2010 af Duffy

x = 211/29 

og

y = - 451/87


Skriv et svar til: Løs ligningssystemet:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.