Fysik

Lille opgaven om ballongyngen i Tivoli ???

23. oktober 2010 af Amandakjel (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa <3

Kan nogen hjælpe mig med denne lille opgave ...

opgaven lyder ...

Hvor meget ville en badevægt vise i bunden end i toppen?

her skal jeg argumenterer for at F_vægt = F_cen + F_t i bunden hvor F_t = m * g og F_cen = v^2 / r

Og argumentere for at F_vægt = f_t - F_cen i toppen

jeg håber nogen kan hjælpe please ...


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2010 af Krabasken (Slettet)

Du bruger en masse udefinerede forkortelser og udelader vigtige ord -

Derfor er det svært at hjælpe dig med dit "spørgsmål" . . .


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

er svaret i https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=905149


Skriv et svar til: Lille opgaven om ballongyngen i Tivoli ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.