Kemi

haster kemi volume

24. oktober 2010 af nissen2009 (Slettet)

hej

rapporten hedder ionbytning og hårdhedsgrad

har en rapport, hvor der står, man skal vide hvor  stort volumen 0,010 M EDTA kan forventes brugt til hver titrering ?
af  ionbyttet vand, postevand og kontrolprøve. Vis beregninger

det jeg vil bare vide er om hvilken formel jeg skal bruge: er det dem her

når jeg kender c 0,010

volume:

c = v / v * c -->  V = c * V / V

postevand:
V fort/ V UDT.
 

eller er det en anden formel

håber for svar


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

V = ctest*Vtest/cEDTA     hvis molforholdet er 1:1


Svar #2
24. oktober 2010 af nissen2009 (Slettet)

Ok mange tak


Skriv et svar til: haster kemi volume

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.