Matematik

plan i tredimensionalt rum

25. oktober 2010 af alias191188 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen der kan hjælpe mig med vedhæftede opgave? jeg ved ikke rigtigt hvordan jeg skal gå frem og løse den?

Vedhæftet fil: opgave.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

skæring med x-aksen når y=0 og z=0

6x+3y+z=6

6x+3*0+0=6  ⇒ x=1

skæringspunkt (1,0,0)

skæring med xy-planen, når z=0

6x+3y+z=6

6x+3y=6

y=2-2x

x=t

y=2-2t

z=0

z=0


Skriv et svar til: plan i tredimensionalt rum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.