Matematik

Matematik hjælp

25. oktober 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Et badekar der indeholder 150liter, 1/3 af det vand løber ud, hvor meget vand er der tilbage?

Jeg har prøvet at regne det ud.1/3 af 150 = 50 0g så har jeg sagt 150 - 50 = 100liter

Jeg vil gerne have at vide om det er rigtigt at svaret er 100liter, jeg er meget usikker på mig selv.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2010 af HJKjaer1994 (Slettet)

Jeg får det til det samme.. præcis som du siger 1/3 af 150l er 50l.. der er 2/3 tilbage i badekaret, altså 50l+50l=100l ^^


Svar #2
25. oktober 2010 af pige24 (Slettet)

Tak søde.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2010 af caroG (Slettet)

Jeg får det også til det samme:D


Svar #4
25. oktober 2010 af pige24 (Slettet)

Fint, når vi alle sammen har fået det til samme,så er det nok rigtigt.

Tak Caro og hav en god dag.


Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.