Matematik

Matematik

26. oktober 2010 af Elturis (Slettet)

Nogen der kan hjælpe mig med at løse denne opgave:

Bestem konstanten A, så funktionen er en tæthedsfunktion på intervallet [0,1]

h(x) = Ax2 + 2x/3 ,   0 ≤ x  ≤ 1


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2010 af peter lind

Find A så ∫01h(x)dx=1


Svar #2
26. oktober 2010 af Elturis (Slettet)

Hvordan gør jeg det uden at buge lommeregneren? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2010 af peter lind

Brug at ∫a*xndx = a*xn+1/(n+1)


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.