Matematik

hjælp til ligning??

27. oktober 2010 af benedicte123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Giver denne ligning 4,33 eller 3???

(2 + 3) * x – 7x + 4 = x – 9


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du kan jo selv gøre prøve ved at indsætte din løsning i den oprindelige ligning. Løsningen skal jo passe i ligningen.

3x = 13 , x = 13/3


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2010 af sasc (Slettet)

Løs ligningen:

(2+3) * x - 7x + 4 = x - 9

⇔ 2x + 3x - 7x + 4 = x - 9

⇔13 = 3x

⇔ x = 13/3

⇔ x = 4,33333


Skriv et svar til: hjælp til ligning??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.