Matematik

En opgave

27. oktober 2010 af nonoo (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej..kan i hjælp mig med at løse den følgende ligning...

3*e-x+1=7


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2010 af Anxyous (Slettet)

 Divider med 3 på begge sider, og brug den naturlige logaritme til at logge -x+1 ned.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2010 af schonebergnielsen (Slettet)

divider med 3 på begge sider              e^(-x+1)=7/3

tag ln på begge sider                              -x+1=ln(7/3)

så klarer du nok resten selv.....:)


Skriv et svar til: En opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.