Matematik

Ligning for tangent

28. oktober 2010 af emiliehan (Slettet) - Niveau: B-niveau

 funktion f er givet ved

f(x) = x^2-5x-6

a) bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(2,f(2))?

hjælp tak!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2010 af chr42 (Slettet)

Brug tangentligningen

y=f'(x0)(x-x0)+f(x0)

Her er x0=2


Skriv et svar til: Ligning for tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.