Matematik

er der nogen der kan løsede den her??

01. november 2010 af Kristina0 (Slettet)

2 - (4x-6)/(5)=9

og forklare hvordan


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2010 af jayzee90 (Slettet)

Arrrr...hvad klasse går du i? Den er sgu' for nem??


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2010 af mette48 (Slettet)

#1 den er åbenbart for svær til at du kan hjælpe

#0

gang alle led med 5, så har du ingen brøker mere

træk 4 fra på begge sider

del med 14 på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2010 af mette48 (Slettet)

Hov hvad mon jeg har tænkt på i går. Det ser forkert ud

2 - (4x-6)/(5)=9                   ganger med 5

10-(4x-6)=45                      hæver parentes

16-4x=45                            lægger 4x til på begge sider og trækker 45 fra

-29=4x

x=-29/4  =-( 7 1/4)


Skriv et svar til: er der nogen der kan løsede den her??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.