Matematik

Hjælp til Ligning....

01. november 2010 af Hannah1234 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Hej med jer derude:)

har brug for hjælp til en ligning som jeg ikke helt kan forstår?

og her kommer den:

( x : 4 = 32)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2010 af Nadiakb (Slettet)

( x : 4 = 32)

Du ganger begge sider med 4 for at isolere x 'en

så får du  x = 128

håber, du har forstået ellers spørger  bare igen


Svar #2
01. november 2010 af Hannah1234 (Slettet)

 Ville det så sige at resultatet er x = 128 eller hva?:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2010 af Nadiakb (Slettet)

er det ikke x værdien du skal finde i denne ligningen eller hvad?

Hvis der kun står i din opgave at isolere x, så er resultatet 128

4. x/4 = 32 .4

de to 4 med x går ud med hinanden, så skriver du:   x = 128 som din resultat


Svar #4
01. november 2010 af Hannah1234 (Slettet)

 Okey forstår det nu godt, men tak for hjælpen det var sødt af dig:)


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. november 2010 af Nadiakb (Slettet)

det var så lidt


Skriv et svar til: Hjælp til Ligning....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.