Matematik

maple problemer!!

01. november 2010 af Lulluu23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 jeg skal lave en skitse af denne mængde:

D={(x,y)| 0≤y≤2, 1-y≤x≤1}

hvordan gør jeg dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2010 af kieslich (Slettet)

er der nogen grund til at vi skal fortsætte her i stedet for i din gamle tråd ?

tegn linjerne y = 2  og x = 1.

da   1-y ≤ x   <=>  -y ≤ x - 1   <=>   y ≥  -x +1.     tegn linjen y = -x +1.

Arealet mellem dine tre linjer er mængden D  


Svar #2
01. november 2010 af Lulluu23 (Slettet)

 hvordan skal jeg tegne det ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2010 af kieslich (Slettet)

hvilke af linjerne y = 2,    x = 1  og  y = -1*x + 1    har du svært ved at tegne ??


Svar #4
01. november 2010 af Lulluu23 (Slettet)

 dem alle sammen .. kan slet ikke forstå, hvordan man kan tegne en linje ud fra x= 1 osv.


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. november 2010 af kieslich (Slettet)

den er lodret

Vedhæftet fil:mængden D.pdf

Svar #6
01. november 2010 af Lulluu23 (Slettet)

 nåååhh det giver lidt mere mening ved ikke hvorfor men troede jeg skulle til at tegne i 3d. 

men ja forstår det nu tak for hjælpen 


Skriv et svar til: maple problemer!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.