Matematik

matematik.

02. november 2010 af Emmahaven (Slettet) - Niveau: C-niveau

hjælp.

to linjer har ligningerne

y=2x-1   og  y=-x+2

tegn linjerne i samme koordinatsystem

tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2010 af mathon

                                                   y   =   2x - 1                             y  =  -x + 2
gennem                                   (2,3) og (6,11)                       (2,0) og (6,-4)
 


Svar #2
02. november 2010 af Emmahaven (Slettet)

tusinde tak!


Skriv et svar til: matematik.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.