Matematik

En opgave

03. november 2010 af nonoo (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej..kan i hjælp mig med at løse den følgende ligning

750=½*x*96


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvad skal du gange og divider med for at få 1x på højre side ?


Svar #2
03. november 2010 af nonoo (Slettet)

750=½*x*96

750-96=½*x

(750-96):½=x

passer det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke rigtigt. Gang i stedet med 2 og divider med 96 på hver side.


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2010 af PeterValberg

#2 NEJ

750 = ½·x·96
750 = 48·x
x = 750/48
x = 125/8

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
03. november 2010 af nonoo (Slettet)

X=15,625


Skriv et svar til: En opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.