Matematik

Svære tekstopgaver

04. november 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg vil gerne lige have at vide om jeg har regnet. Jeg synes at teksten er svær at forstå

Firmaet Gootax ville undersøge, hvor mange der kendte deres rengøringsmiddel.Derfor ringede man til 1600 husstande. i 25% af tilfældene blev telefonen ikke taget.

A1= Hvor mange opkald blev besvaret?

b1 Kun personer over 12 år kunne deltage i undersøgelsen. I  30% af de besvarede opkald blev telefonen taget af børn under 12 år. Hvor mange børn tog telefonen.

C1 i en skiskydningskonkurrence skyder hver deltager 20 skud. Hvor mange træffere skal man have for at få en træfsikkerhed på 50% 60% 85% 100%

A1=0,75.1600=1200

b1=12.30=360

c1=10, 12,17,20

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 Det er helt rigtigt :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2010 af mette48 (Slettet)

Du bør bruge * i stedet for. som gangetegn


Svar #3
04. november 2010 af pige24 (Slettet)

Undskyld Mette. Tak for svar Lucillepostej, du er bare en skat.


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 Velbekomme - det glæder mig, at du prøver selv først, og først derefter får checket resultatet - også meget sjovere for dig selv :-)


Skriv et svar til: Svære tekstopgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.