Matematik

Vil du være sød at rette min aflevering

05. november 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har følgende stykker.

Sandt eller falsk

A 100%=100

b 14%=14

c 100%=3/3

A er rigtig hvis man har taget 100% af 100

B er rigtig hvis man har taget 14% af 100

c Sandt

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

a) er falsk, da 100% = 100/100 = 1, som ikke er lig med 100.

b) er falsk, for 14% = 14/100 , som ikke er lig med 14.

c) er sand, da 100% = 100/100 = 1 = 3/3 .


Svar #2
05. november 2010 af pige24 (Slettet)

Tak Andersen. Jeg er glad for din hjælp.


Skriv et svar til: Vil du være sød at rette min aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.