Matematik

ligning

07. november 2010 af Peter100 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg kan ikke finde ud af disse slags ligninger

ex. y = x + z

3x - 3v = 3t

9s- x = 10s

Er der ikke nogen der er gerne vil forklare mig det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2010 af mette48 (Slettet)

De ligninger du skriver har alle flere ubekendte. Man skal bruge flere ligninger med de samme ubekendte for at kunne løse dem. 2 ligninger med 2 ubekendte eller 3 ligninger med 3 ubekendte.

Det er nok ligninger med 1 ubekendt du har problemer med f.eks

4=3x-8

Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 Det gør det noget lettere at forklare dig, hvis du skriver konkrete opgaver ind, som vi kan gennemgå med dig.


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.