Matematik

1. spørgsmål vedr. Problemreging!

07. november 2010 af Kaisdj (Slettet) - Niveau: 9. klasse

SE FILEN >>>>>>>>>>


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2010 af Krabasken (Slettet)

Gør, som Andersen11 skrev til dig igår


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 y = -0,125 x2 + x + 1

sæt værdierne ind for x for at beregne y.

F.eks. hvis x = 2:

y = -0,125 * 22 + 2 +1 = 2,5

Hvis x = 8:

y = -0,125* 82 + 8 + 1 = 9

Hvis x=0

y = -0*02 + 0 +1 = 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2010 af Krabasken (Slettet)

Inden du kommer for godt i gang er det nok en god ide at bytte om på x og y

- Som Andersen skrev til dig igår -


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 ha ha Stoney, det havde jeg helt overset  - det har du meget ret i 

Jeg er vist for træt til mere matematik i aften :-)


Skriv et svar til: 1. spørgsmål vedr. Problemreging!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.