Matematik

Opgave Hjælp

08. november 2010 af ostehapsen1 (Slettet)

brian er 3 gange så gammel som sin broder ronnie, men også mere end 10 år ældre. hvad kan man sige om brødrenes alder ?

hvad mener de med hvad man kan sige om deres alder


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2010 af Walsh (Slettet)

 y=3x+10


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2010 af Walsh (Slettet)

 ups forkert postet sorry


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2010 af Krabasken (Slettet)

B = 3 R

B > R + 10

------------------------

3 R > R + 10

2 R > 10

R > 5 ..... eller R ≥ 6

B > 15 ..... eller R ≥ 18
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2010 af Krabasken (Slettet)

Undskyld fejl i slutningen - det skal være

B = 3 R

B > R + 10

------------------------

3 R > R + 10

2 R > 10

R > 5 ..... dvs. R ≥ 6

B ≥ 18


Skriv et svar til: Opgave Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.