Matematik

matematik hjælp

08. november 2010 af jorbær (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hunde 546.000

katte 646.000

heste 174. 000

a.hvor mange flere katte er end hunde?

B.HVOR MANGE procent flere katte er der end hunde?

c hvor mange færre hunde er der en katte?

d.hvor mange procent færre hunde er der end katte?

e.hvor mange flere hunde er der end heste?

f. hvor mange procent svare det til ?

entre voksen 30kr nu 35kr

entre børn  10kr nu 15kr

kampprogram 8kr nu 20kr

a beregn den procenvise stigning for voksne entre.?

b beregn den procenvise stigning for børn entre  ?

     120% svare til 240kr

a beregn hvad 1% svare til?

b.beregn hvad 25% svare til ?

C beregn hvad 100% svare til ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

opgave 1

 a.646.000-546.000= 100000

b. 100000/546000*100= 18,32%

c det samme som a

d 100000/646000*100= 15,48%

prøv selv at lave resten det er på samme måde


Svar #2
08. november 2010 af jorbær (Slettet)

tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2010 af mette48 (Slettet)

hunde 546.000

katte 646.000

heste 174. 000

a.hvor mange flere katte er end hunde?

         645000-546000=100000

B.HVOR MANGE procent flere katte er der end hunde?

      (antal hunde)*%/100= 100000

c hvor mange færre hunde er der en katte?

     645000-546000=100000

d.hvor mange procent færre hunde er der end katte?

      (antal katte)*%/100=100000                 

e.hvor mange flere hunde er der end heste?

    546000-174000=372000

f. hvor mange procent svare det til ?

    (antal heste)*%/100=372000

løs ligningerne , så finder du  antal %


Svar #4
08. november 2010 af jorbær (Slettet)

entre voksen 30kr nu 35kr

entre børn 10kr nu 15kr

kampprogram 8kr nu 20kr

a beregn den procenvise stigning for voksne entre.?

b beregn den procenvise stigning for børn entre ?

120% svare til 240kr

a beregn hvad 1% svare til?

b.beregn hvad 25% svare til ?

C beregn hvad 100% svare til ?

vil godt have hjælp til det her


Svar #5
08. november 2010 af jorbær (Slettet)

 vil godt have hjælp til opgave f hvordan jeg skal skrive det op


Skriv et svar til: matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.