Matematik

Bestemte integral af ∫ (x+1)*e^(x^2+2x+1) dx

09. november 2010 af window (Slettet)

Opgaven består i at beregne den eksakte værdi af det bestemte integral ∫ (x+1)* e^(x^2+2x+1) dx hvor b=1 og a=0 (kan bare ikke finde ud af at skrive dem lige efter integraltegnet).

Jeg har forsøgt først at bestemme det ubestemte integral både ved substitution og ved delvis integration, for derefter at bestemme det bestemte integrale ved at indsætte grænserne. Men et eller andet går helt galt når jeg forsøger at finde det ubestemte integral.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2010 af mathon

                sæt
                             u = x2+2x+1  og  dermed (x+1)dx = (1/2)du


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2010 af mathon

detaljer
   se
 

Vedhæftet fil:integral_118.doc

Svar #3
09. november 2010 af window (Slettet)

Nåårh!!!!! Nu kan jeg se det. Jeg blev nemlig forvirret over (x+1)-leddet. Men nu giver det jo mening! Tusind tak


Skriv et svar til: Bestemte integral af ∫ (x+1)*e^(x^2+2x+1) dx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.