Tysk
En der har tid til at kigge min tysk oversættelse igennem??
16. april 2005 af
*ME* (Slettet)
på forhånd rigtig mange tak:)
Fra dansk til tysk.
Den aften da luksusskibet* sank, begyndte som ellers. passagererne* befandt sig i salonen.* De havde netop nydt dineren*, og nu drak de kaffe eller endnu et glas vin. Danseorkestert begyndte at spille, en sangerinde sang de nyeste refræner*. mange dansede allerede.
Pludselig mærkede man en heftig rystelse*. Det gigantiske skib sank hurtigt. Skibe i nærheden* ilede* til hjælp* og fandt snart positionen. men det kæmpemæssige* skib var allerede forsvundet. det lykkedes at redde nogle af passagerer, som havde fundet plads i en redningsbåd*, eller som svømmede med en redningskrans*. men de fleste druknede, da skibet sank.
gloser:
luksusskibet = Luxusschiff n -e
passager = passagier m -e
i salonen* = im salon
diner = Diner n
danseorkester = Tanzkapelle f
refræn = schlager m
rystelse = Erschütterung f
i nærheden = in der Nâhe
ile = eilen
til hjælp = zur Hilfe
kæmpemæssig = riesig
redningkrans = Rettungsring m
Tysk oversættelsen:
Dieser Abend, als das Luxusschiff gesunken hat, beginnt wie sonst. Die Passagieren befanden sich im Salon. Sie haben eben Diner genießt, und jetzt trinkt Sie Kaffee oder noch ein Glas Wein. Die Tanzkapellen beginnt zu spielen, eine Sängerin singt die neuen Schlagen. Viele Tanzen schon.
Plõtzlich, merkte man eine heftig Erschütterung.
Das gigantische Schiff sinkt schnell. Das schiffe in der Nähe eilen zur Hilfe und fand fast die Position. Aber das riesige Schiff war schon verschwunden. Das gelang zu retten einiges Passagieren, wie hat eine platze in einen Rettungsring gefunden, oder wie hat mit einem Rettungsring geschwemmt. Aber das meistens ertränken, als das Schiffe sank.
Fra dansk til tysk.
Den aften da luksusskibet* sank, begyndte som ellers. passagererne* befandt sig i salonen.* De havde netop nydt dineren*, og nu drak de kaffe eller endnu et glas vin. Danseorkestert begyndte at spille, en sangerinde sang de nyeste refræner*. mange dansede allerede.
Pludselig mærkede man en heftig rystelse*. Det gigantiske skib sank hurtigt. Skibe i nærheden* ilede* til hjælp* og fandt snart positionen. men det kæmpemæssige* skib var allerede forsvundet. det lykkedes at redde nogle af passagerer, som havde fundet plads i en redningsbåd*, eller som svømmede med en redningskrans*. men de fleste druknede, da skibet sank.
gloser:
luksusskibet = Luxusschiff n -e
passager = passagier m -e
i salonen* = im salon
diner = Diner n
danseorkester = Tanzkapelle f
refræn = schlager m
rystelse = Erschütterung f
i nærheden = in der Nâhe
ile = eilen
til hjælp = zur Hilfe
kæmpemæssig = riesig
redningkrans = Rettungsring m
Tysk oversættelsen:
Dieser Abend, als das Luxusschiff gesunken hat, beginnt wie sonst. Die Passagieren befanden sich im Salon. Sie haben eben Diner genießt, und jetzt trinkt Sie Kaffee oder noch ein Glas Wein. Die Tanzkapellen beginnt zu spielen, eine Sängerin singt die neuen Schlagen. Viele Tanzen schon.
Plõtzlich, merkte man eine heftig Erschütterung.
Das gigantische Schiff sinkt schnell. Das schiffe in der Nähe eilen zur Hilfe und fand fast die Position. Aber das riesige Schiff war schon verschwunden. Das gelang zu retten einiges Passagieren, wie hat eine platze in einen Rettungsring gefunden, oder wie hat mit einem Rettungsring geschwemmt. Aber das meistens ertränken, als das Schiffe sank.
Svar #1
16. april 2005 af Epsilon (Slettet)
Benyt dette link;
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=81677
Der skal kun foretages mindre modifikationer, for at de syv sætninger i den anden tråd svarer til den danske tekst ovenfor.
//Singularity
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=81677
Der skal kun foretages mindre modifikationer, for at de syv sætninger i den anden tråd svarer til den danske tekst ovenfor.
//Singularity
Skriv et svar til: En der har tid til at kigge min tysk oversættelse igennem??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
