Matematik

Beregninger af længder med modstand

10. november 2010 af bering93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej jeg har et lille problem, jeg ved ikke helt hvordan jeg skal beregne den nedenstående længde.

Jeg har et skib der skal sejle fra A til B og der imellem er der 100008 meter. Jeg skal så finde ud af hvor land tid det tager,at sejle denne tur hvis skibet har en hastighed på 9,259 meter pr sek, men pga strømmen og vind forholdene er der en modstand på 3 meter pr sek.

Håber der nogle flinke hoveder der vil hjælp :D  


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2010 af mathon

                 sejltid = (100008 m)/((9,259-3,0) m/s) = 15978,3 s = 4,43841 timer = 4 timer 29 min 18,3 sek


Skriv et svar til: Beregninger af længder med modstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.