Matematik
opgave!
17. april 2005 af
Liv2004 (Slettet)
hej jeg vil lige spørger om der ikke er nogen som kan forklare mig hvordan jeg kan løse denne opgave:
integralet fra 0 til 2 (6x^2+8x)kvadratrod af(x^3+2x^2+20)dx
så ve jeg at jeg kan brug t:
t=x^3+2x^2+20
dt=3x^2+4x
og så ved jeg ikke hvordan jeg kan går videre er der nogen som kan hjælpe mig med det.
integralet fra 0 til 2 (6x^2+8x)kvadratrod af(x^3+2x^2+20)dx
så ve jeg at jeg kan brug t:
t=x^3+2x^2+20
dt=3x^2+4x
og så ved jeg ikke hvordan jeg kan går videre er der nogen som kan hjælpe mig med det.
Svar #1
17. april 2005 af Lurch (Slettet)
gang integralet med 1/2 indenfor og 2 udenfor. Du gange i princippet bare med 1
2* S(1/2*(6x^2+8x)kvrd(x^3+2x^2+20)dx
2* S(3x^2+4x)kvrd(x^3+2x^2+20)dx
2* S(kvrd(t)dt)
2* S(1/2*(6x^2+8x)kvrd(x^3+2x^2+20)dx
2* S(3x^2+4x)kvrd(x^3+2x^2+20)dx
2* S(kvrd(t)dt)
Svar #2
17. april 2005 af Liv2004 (Slettet)
hvordan finder du at man skal gange integralet med 1/2 indenfor og 2 udenfor?
Skriv et svar til: opgave!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
