Matematik

vektor opgave

12. november 2010 af frederikengel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har vedhæftet en opgave i pdf. jeg kan ikke lige se hvordan jeg løser b)

hilsen Frederik

Vedhæftet fil: Dok1.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. november 2010 af mathon

xy-planen har ligningen z = 0

hvoraf

      kuglen               (x-1)2 + (y+3)2 + (z-1)2 = 13     skærer xy-planen

      i cirklen
                                (x-1)2 + (y+3)2 = √(12)2

                     


Svar #2
12. november 2010 af frederikengel (Slettet)

endu engang tak mathon

hilsen Frederik


Skriv et svar til: vektor opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.