Fysik

hastighed

12. november 2010 af Salihu (Slettet) - Niveau: B-niveau

Mit spørgsmål:

Hvad er grunden til at masse ikke betyder noget for en tings hastighed?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2010 af Yow! (Slettet)

tyngdeloven.... genstande falder ned på jorden med samme hastighed.... tror jeg :=)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2010 af mathon

...hvis du specielt tænker på fald i tyngdefeltet:

                 Emek = m·g·h + (1/2)·m·v2 = m·g·H = (1/2)·m·V2

hvoraf

                  (1/2)·V2 = g·H         

                  V = √(2·g·H)


Skriv et svar til: hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.