Matematik

Hjælp til at finde kuglens ligning.

14. november 2010 af BigDaddy89 (Slettet)

Hej alle.

Jeg sidder her med en opgave hvor jeg skal finde kuglens ligning.

Følgende oplysinger er givet:

A=(2,0,0) - B=(-2,0,0) - C=(0,5,0) - D=(3,-2,4) - E=(-3,-2,5) - F=(0,6,4) - T=(0,2,12)

"Radius af kuglen = 1m og kuglen ligger midt på pladen og 1m fra side DE"

Se vedhæftet figur.

Har sidder og prøvet alt.

Har parameterfremstillingerne for linjerne og planen.

Skriv hvis i vil have dem.

Men håber på i kan og vil hjælpe.

På forhånd tak !

Mvh. Kenn Nielsen. 

Vedhæftet fil: IMAG0346.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
14. november 2010 af peter lind

Der er uendelig mange muligheder for den kugle, så mangler du ikke at give nogle oplysninger ?


Svar #2
14. november 2010 af BigDaddy89 (Slettet)

 Det skulle være muligt. Det er alle oplysniger fra mit oplæg.

Mvh.


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. november 2010 af peter lind

Kuglen kan jo ligge på ethvert punkt på linjen, der er parallel med DE og holder sig indenfor pladen.


Skriv et svar til: Hjælp til at finde kuglens ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.