Matematik

Hjælp til opgave ?

15. november 2010 af Amandakjel (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal løse denne opgave :(

Kan nogen evt. hjælpe mig igang , da jeg skal aflevere opgaven i morgen.

opgaven er vedhæftet i dokumentet .

med venlig hilsen

amanda


Svar #1
15. november 2010 af Amandakjel (Slettet)

her er opgaven

Vedhæftet fil:matematik hjælp.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2010 af mette48 (Slettet)

Tirsdag kl 9:  (t,T)= (0,45)

tirsdag kl 11:(t,T)= (2,32)


T=20+b*at

45=20+b*a0 ⇒ 45=20+b*1  ⇒ b=25

32=20+25*a2 ⇒ a2=12/25 ⇒ a=√(12/25)

T=20+25*(√(12/25))t

Sæt T=75 og find t

tid ved 75º er 24-10+t+9


Skriv et svar til: Hjælp til opgave ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.