Matematik

Matematik

16. november 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har lavet et procentdiagram vil gerne have at vide om det er rigtigt

22 elever har svaret på hvilken farve de bedst kan lide

3 elever siger blå, 5 elever siger rød,6 elever siger gul, 4 elever siger lila, 1 elev siger sort, 3 elever siger grøn.

blå 3/22=13,63%= 14%

rød 5/22=22,7%=23%

gul 6/22=27,27%=27%

lilla 4/22=18,18%=18%

sort 1/22=4,54%=5%

grøn 3/22=13,63%=14%

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2010 af fortabtdanskelev (Slettet)

ja du har lavet det rigtigt, dog vil jeg påpege at du skal passe på med at runde op og ned da dit samlede resultat er på 101%, men så længe du bruger de orginale data i dit diagram er det fint  


Svar #2
16. november 2010 af pige24 (Slettet)

Tak.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.