Fysik

vands spercifikke fordampningsvarme

17. november 2010 af sabinebp1993 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej (; jeg skal udregne vands spercifikke fordampningsvarme:

jeg ved:

P = 300 W

deltam = 0,0010 kg

meltaT = 30 s

formel = demtam = P/Lfd * deltaT

Lfd = vandssperfikke fordampningsvarme


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2010 af mathon

                                     Lfd = (P·t) / Δm


Skriv et svar til: vands spercifikke fordampningsvarme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.