Matematik

HJÆLLPPP!!!! TAGR IKKE MERE END 2 sek.

18. november 2010 af Lillozz (Slettet)

Reducering

k^2/(m/(k•m))=k^2/((k•m)/m)=k/(m/m)=k/(m•m)=k/m^2

er mine beregninger rigtige?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er ikke korrekt. Man skal dividere k2 med m/(km) = (1/k) , dvs man skal gange k2 med k, så resultatet er k3 .

k2 / (m/(k·m)) = k2 / (1/k) = k2·k = k3


Skriv et svar til: HJÆLLPPP!!!! TAGR IKKE MERE END 2 sek.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.