Matematik

lineære funktion! LOST!

20. november 2010 af fuckcccp (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Grafen for en lineære funktion gå gennem punkterne (23,450) og (49,389)

bestem en regneforskrift for denne lineære funktion.

bestem y-værdien for x= 100.

bestem for hvilken x-værdi y-værdien er 200.


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. november 2010 af Camilaaaa (Slettet)

Linære funktion: ax+b

Formlen for a givet ved :      y2-y1/x2-x1

Du finder y ved at sige y = ax+b.

Derefter kan du isoler b.

bestem for hvilken x-værdi y-værdien er 200.

Du sætter y lig med 200 i funktionen og isoler x.

200 = a(som du har fundet tallet på) *x + b(som du har fundet)


Skriv et svar til: lineære funktion! LOST!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.