Matematik

matematik

20. november 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har en opgave.

Divider tallet med 100

tallet er 54

Jeg har sagt 54 divideret med 100=0,54

Men jeg er lige pludselig kommet i tvivl

om det 100 divideret med 54 eller 54 divideret med 100.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

det er ingen af delene. Det er det ukendte tal x, der divideret med 100 giver 54. Altså x/100 = 54, hvoraf x = 54·100 .


Svar #2
20. november 2010 af pige24 (Slettet)

Der står divider tallene med 100

Skal man ikke bare dividere med 100

Undskyld jeg er så besværlig


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Undskyld, jeg læste opgaven som en gåde, hvor man dividerede et ukendt tal med 100 med 54 som resultat. Hvis du blot skal dividere 54 med 100 er resultatet 54/100 .


Svar #4
20. november 2010 af pige24 (Slettet)

Det gør ikke noget, jeg oprettede bare tråden for at få bekræftet om jeg havde regnet rigtigt.

En god dag til dig


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.