Matematik

Mat 7 klasse rumfang?

20. november 2010 af annahansen2 (Slettet)

Beregn rumfanget af kugler med følgende mål (2dec)

r=9 cm                                        r= 5,4 dm                              d= 9,6 dm                              ? evt metoder til disse opg?

Tak på forhånd ... :)                 


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Brug formlen for kuglens rumfang

V = (4π/3)·r3 .

Indsæt de forskellige værdier for r i formlen.


Svar #2
20. november 2010 af annahansen2 (Slettet)

Hvad mener de med omskriv til (2 dec)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2010 af mette48 (Slettet)

se dit andet spørgsmål


Skriv et svar til: Mat 7 klasse rumfang?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.