Matematik

Matematik hjælp :/

21. november 2010 af Danibelle (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa (: nu er det 3. gang jeg skriver ind om den samme aflevering. Jeg er godt lost.

Jeg har vedhæftet den opgave jeg er gået i stå med, er der nogen der kan hjælpe ?

På forhånd mange tusind tak

Knus

Vedhæftet fil: Matematik_Aflevering.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. november 2010 af f-afg-s (Slettet)

 skalafaktor=3 det kan du se

3x=200-x

4x=200

x=200/4=50


Svar #2
21. november 2010 af Danibelle (Slettet)

tusind tak !!!!


Skriv et svar til: Matematik hjælp :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.