Matematik

Matematik 9.klasses opg hjææælp :)

21. november 2010 af sofieepigen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

På en kostskole koster opholdet for en elev 1660 kr./måned.

Staten yder et tilskud på 25% af beløbet.

Beregn statens tilskud.  Har prøvet at lave den ( 0,25*1660kr) = 415 kr. ( er det rigtigt?????!!!!!)

Kommunen betaler 70% af restbeløbet.

Beregn kommunens tilskud pr. måned . Den har jeg også prøvet ( 0,70*1660)=1162 kr ( er det rigtig :)? )

Hvor meget skal en elev herefter selv betale  for et ophold i 10 måneder. Er det ikke ( (415*10)+(1162*10) ) og så 1660-1577 gange med 10 så det giver 830.??????

Hvor mange procent udgør elevens betaling af den oprindelige pris ( 830*100 og dividere med 16600) = 5%

Har jjeg lavet det rigtigt?? :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2010 af mette48 (Slettet)

Staatens tilskud er rigtigt

kommunen beteler 70% af resten

resten er (1660-415) som du skal finde 70% af

Princippet i elevindbetaling er rigtigt, regn det ud med det rigtige kommunetilskud

Sidste spørgsmål skal også regnes med de nye tal, men princippet er rigtigt


Svar #2
21. november 2010 af sofieepigen (Slettet)

Nåår så når jeg skal regne 70% af restbeløbet skal jeg ikke gange med 1660 men (1660-415) :D er det rigtigt på den måde


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2010 af mette48 (Slettet)

JA


Skriv et svar til: Matematik 9.klasses opg hjææælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.