Matematik

diff cos x

22. november 2010 af frederikengel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er ved at forsøge mig med at diff cos x = . sin x

jeg har vedhæftet et dokument. Jeg kan ikke lige se hvordan jeg kommer til resultatet.

Hilsen Frederik

Vedhæftet fil: diff cos x.docx

Svar #1
22. november 2010 af frederikengel (Slettet)

ok jeg tror sgu den er der. den første grænseværdi bliver 0. dette led ryger så ud. til bage er -sin(x) og her bliver grænseværdien 1 ergod -sin(x)*1 = -sin(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2010 af Quantum (Slettet)

 d cosx /dx = -sinx


Skriv et svar til: diff cos x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.